6 Sigma Eğitimi

Online Eğitim

6 Sigma Eğitimi

Programın amacı katılımcıları altı sigma araç ve metotları ile donatmak ve onların çalıştıkları kurumlarda ölçülebilir iyileşmeler yapmalarına destek olmaktır.Program uygulamalı istatistik ve yönetim bilimlerinden derlenmiş konuları, uzun soluklu (min 3 ay) ve aşamalı yapısı ve proje odaklı olması ile farklılık yaratmıştır. Yeşil Kuşak sertifikası hem bireysel kazanım hem de kuruma katkı yönü ile saygın bir gösterge olarak görülmektedir.

Programın hedef kitlesi çalışan beyaz yaka dır. Üst, orta, saha yöneticileri, Planlama , Mühendislik, IK, Ar-GE,Program Mühendislik, Temel Bilimler, İşletme bölümleri 4. Sınıf öğrencileri ve İşletme Yüksek Lisans (MBA) katılımcıları için de yararlı olacaktır.

Öğr.Gör.Kenan Bakkaloğlu

Bakkaloğlu, lisans derecesini 1977 yılında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden aldı. Milli Güvenlik Konseyi Genel Sekreterliği’nde askerliğini tamamladıktan sonra, Portland State Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı’na başlayan Bakkaloğlu, 1983 yılında yüksek lisans derecesini almaya hak  kazandı.

Uzun yıllar Suudi Arabistan Havayolları’nda  hizmet veren  Bakaloğlu, buradaki kariyeri süresince farklı departmanlarda Satın Alma Uzmanı, Üretim Planlama Uzmanı, Yönetici, Eğitmen ve Baş Danışman gibi çeşitli görevlerde bulundu. 1998 yılında General Electrics’in Six Sigma eğitim projesine katılan Bakkaloğlu, havayolunda Teknik Hizmetlere ilişkin önemli bir programın hazırlanıp hayata geçirilmesinde kilit bir rol oynadı.

Bakkaloğlu 2005 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaptı. Sakarya ve Okan Üniversitelerinde Süreç ve Kalite Yönetimi üzerine dersler veren Bakkaloğlu aynı zamanda tekstil, elektronik ve hizmet sektörlerindeki pek çok lider kuruluşta Six Sigma programlarının hayata geçirilmesini sağladı.

Online Eğitim