Aile Şirketleri Yönetimi – Liderlik ve Yönetim Akademisi

Zeytinburnu Belediyesi Personellerine % 20 indirim

Eyüpsultan Belediyesi Personellerine % 20 indirim

OHSAD üyelerine %20 indirim

*** Söz konusu indirimden faydalanabilmek için istenilen bilgi ve belgelerin tam ve eksiksiz olarak ibraz edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde kayıt işlemleriniz tamamlanmayacaktır.

600₺ (KDV Dahil)

Kayıt İşlemleri

İyzico ile 5 Taksit İmkanı

Kayıt formunu eksiksiz doldurup aşağıda ödeme bilgileri bulunan hesap numarasına EFT, Havale ya da İyzico taksit ile ödemenizi gerçekleştirip dekontu PDF formatında e-posta göndermeniz gerekmektedir. (isusem@istinye.edu.tr)

Online- Zoom

Aile Şirketleri Yönetimi- Liderlik ve Yönetim Akademisi

Ülkemize ekonomik güç kazandıran, istihdam yaratan, ihracat yaparak döviz girdisi sağlayan, kendi markaları ile dünya pazarlarına açılan Aile Şirketlerinin, gelecekte de varlıklarını sürdürebilmeleri, sadece ülke içinde değil, dünya pazarlarında da rekabet avantajı sağlamaları, marka ve şirket değerlerini arttırabilmeleri için verimli ve etkin yönetilmeleri kaçınılmazdır. Bu eğitim ile katılımcılara Aile Şirketlerinde yönetim, kurumsallaşmanın önemi, süreci ve stratejik planlaması sunulacaktır.

Kayıt Ol / Ödeme Yap

• Aile Şirketi Kavramı
  • İşletme Hatıra Defteri
  • Aile Şirketlerinde Yönetim Esasları
  • Yönetim Miyopluğu
  • Entelektüel Sermaye
  • Kurum Kültürü
  • Organizasyon Şemaları ve Özellikleri
  • Aile Şirketlerinde Stratejik Planlama
  • Aile Şirketlerinin Avantaj ve Dezavantajları
  • Aile Şirketlerinde Kurumsal Yönetim Kavramı ve Önemi
  • Aile Anayasası
  • Görev Tanımları ve İş Akışları
  • Güç Kaynakları
  • Kaynak Bağımlılığı
  • Marka Mirası
  • Kurumsallaşmış Başarılı Aile Şirketlerinden Örnekler

“Sertifika” alabilmek için %80 devam koşulunu sağlamak ve kur sonunda gerçekleştirilecek olan sınavdan 70 ve üzeri almak gerekmektedir.

Hakan Okay

1960 yılında İstanbul’da doğdu.Vefa Lisesi’nden sonra, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü ile İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İktisadı Enstitüsünden mezun oldu.İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyon Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı.Halen İşletme Programında Doktoranttır. (PhD.c.)

1979 yılında üniversite sıralarında iken yarı zamanlı olarak perakende satış yaparak iş hayatına başladı. Üniversite öğreniminden sonra bir süre bir seyahat acentesinde satış temsilcisi olarak çalıştı. 1985-2013 yılları arasında kişisel bakım sektörü (Estée Lauder, Aramis, Enrico Coveri, Arrogance, Barbara Bort, Hugo Boss, Laura Biagiotti, Alix Avien Parfums markalarında) ve giyim sektöründe (Karaca ve Pierre Cardin markalarında) yıllar içinde ürün müdürü, satış müdürü ve pazarlama müdürü olarak görev yaptı.

Öğretim görevlisi olarak çeşitli vakıf üniversitelerinde “Stratejik Pazarlama Uygulamaları”, “Marka Yönetimi”, “Perakende Yönetimi”, “Kişisel Satış Teknikleri” ve “CRM – Müşteri İlişkileri Yönetimi” dersleri vermektedir. Ayrıca, üniversitelere ve çeşitli kongrelere “Konuk konuşmacı” olarak katılmaktadır. “Pazarlama, Kurumsal ve Kişisel Satış Teknikleri” konularında eğitimler vermekte ve çeşitli dergilere aynı konularda makaleler yazmaktadır. Dünya Gazetesi’nin web sitesinde köşe yazarıdır.

T.C. Adalet Bakanlığı İstanbul Adliyesi, Sınai ve Fikri Haklar Mahkemesinde “Bilir Kişi” olarak görev yapmaktadır.

“İyi Satıcı Olmak”, “İyi Pazarlamacı Olmak”, “Nasıl Zengin Olamadım” ve “Helikopter Bakışı” isimlerindeki dört kitabı MediaCat tarafından; “Satış Profesyoneli El Kitabı” ismindeki kitabı ise Ceres Yayınları tarafından yayınlanmıştır.Tüm kitapları D&R, Remzi, Inkilap, Kırmızı Kedi gibi önemli kitapçılarda ve internette www.idefix.com, www.kitapyurdu.com, www.pandora.com gibi kitap sitelerinde okurları ile buluşmaktadır.

www.hakanokay.com isimli kendi web sitesinde ve blog.hakanokay.com isimli bloğunda makaleleri, kitap önerileri, blog yazıları, söyleşileri ve videoları yayınlanmaktadır. 4CEO Yönetim Danışmanlığı Tic. A.Ş. kurucu ortağıdır. 4CEO Business Books editörü ve yayın koordinatörüdür.

Almanya’da kurulu Alman Türk İş Adamları Derneği (ATIAD) Üyesi ve ATIAD AKADEMİ eğitim koordinatörüdür. Hakan Okay halen altıncı kitabını yazmaktadır. Evlidir ve bir oğlu vardır.

Confédération Mondiale des Activités Subaquatiques (CMAS) sertifikalı Scuba Dalgıç ve The Royal Yachting Association (RYA) lisanslı Yelkencidir.

13-14 Ocak 2023

600 TL