Detoksla Gelen Sağlık Workshopu (Raw Food)

24 Mayıs 2019 Cuma

İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü

Detoksla Gelen Sağlık Workshopu
(Raw Food)

Sürekli gelişen ve değişen dünyada beslenme şekilleri de günden güne farklılaşıyor. Son zamanlarda Raw Food yani çiğ beslenme en çok ilgi duyulan ve tercih edilen beslenme felsefesi. Bu programda ‘Raw Food’un ne olduğunu, neden uygulamamız gerektiğini ve ne faydalar sağladığını öğreneceğiz.

Workshopta 10 farklı detoks reçete uygulaması ile Raw Food’u teorik bilgiden, pratiğe dökerek tüm inceliklerini ve hayatımıza nasıl daha kolay geçireceğimizi öğreneceğiz.

Eğitim kapsamında Avokado Puding, Kaju Peyniri, Raw Lazanya gibi toplam 10 farklı detoks reçete uygulaması yapılmakla birlikte, aynı zamanda bu tariflerin besin ögesi içerikleri, sağlığa faydaları, maliyetleri ve mevcut yaşamımızda sürdürülebilir bir şekilde kullanılabilirlikleri de tartışılacaktır.

Workshop, İstinye Üniversitesi Gastronomi Bölümü ve Aşçılık Programı eğitim yeri olan Matbah’ta uygulamalı olarak gerçekleştirilecektir.

Tüm katılımcılara İstinye Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından “Katılım Belgesi” verilecektir.

Uzm. Dyt. Gözde Aksoy

Lisans ve Yüksek Lisansını Beslenme ve Diyetetik alanında tamamlayan Gözde Aksoy, Elma Sağlıklı Beslenme Merkezi, Enka Okulları, Mef Okulları, Özel Üsküdar SEV İlköğretim Okulu, Hisar Eğitim Vakfı Okulları, Terakki Vakfı Okulları, Özel Nun İlkokulu/Ortaokulu, Dengeli Yaşam Tarzı Kliniği, KLİNİLK Bebek, Çocuk ve Genç Polikliniği’nde diyetisyen olarak çalıştı.

Halen The LifeCo Well-Being Merkezi’nde Uzman Diyetisyen olarak çalışmaya devam etmektedir.

Çok sayıda eğitim ve sertifika programını tamamlayan Aksoy’un bir çok dergide, gazetede yazıları yayınlanmaktadır. Geçtiğimiz haftalarda ‘Ayhan Sicimoğlu ile Renkler’ programları ile ekranlarda da sıkça yer alan Gözde Aksoy, hem çocuk beslenmesine yönelik eğitimler verirken hem de çiğ beslenmeye dair bir çok atölye çalışması gerçekleştirmektedir.