Doktorlar için Highway Programı – Sağlık Akademisi

• Cumartesi 10:00 - 13:00
  • Pazar 10:00 - 13:00

6.500.-TL (Kdv dahil)

1.000.-TL Kitap (Unihouse'dan temin edilecektir)

Eğitim Kontenjanı

Sınırlıdır

Online-interaktif

• Doktorların ve tıp fakültesi öğrencilerinin kariyer zorluklarını aşmaları ve bir sağlık profesyoneli olarak fark yaratmak için gerekli olan yetkinliklerle donatacak akredite kariyer ve dil hazırlığı programıdır.
  • Sağlık için HIGHWAY programı sağlık çalışanlarının Türkiye’deki modern günlük yaşamla doğrudan ilgili olarak çalışma hayatlarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.
  • Ders kitapları, benzer yayınlardan farklı olarak, insan kaynakları, eğitim psikolojisi, dil öğretimi ve yerel kültür alanlarındaki uzmanlar, tarafından yazıldı ve tasarlandı.
  • Aktif ve empatik dinleyicilik yoluyla hasta ve yakınları arasında uyum yaratmayı, tedavi boyunca hasta odaklı bir yaklaşım göstermeyi, farklı çalışma ortamlarında etkili iletişim kurmayı, kültürlerarası farklılıklar içinde anlayış ve uygulamalar geliştirmeyi, özel durumlarda etkili iletişim kurmayı, multidisipliner takım çalışmasına yatkın olmayı, hastalar dahil tüm ekip üyelerinin rol ve sorumluluklarını desteklemeyi, hasta ilişkilerinde güvenilir bir hizmet sunmayı, etik ve yasal sağlık hizmetleri çerçevesinde görevleri tamamlamayı, sorunları çözme ve etkili karar verebilmeyi hedeflemektedir.

Ünite 1: Profesyonel ve yakın  ilişkiler geliştirmek

Ünite 2: Hasta odaklı yaklaşım

Ünite 3: Kültürlerarası duyarlılık göstermek

Ünite 4: Zorlu mesleki koşulların üstesinden gelmek

Ünite 5: Ekip çalışması ve İş birliği

Ünite 6: Bilimsel ve Analitik Düşünme

Ünite 7: Etik ve gizlilik şartlarına uyma

Ünite 8: Doktorlarda psikolojik dayanıklılık

Online interaktif canlı eğitim

Kitap 106 sayfadır.

Verilen link üzerinden temin edilmelidir.

E-devlet onaylı Sertifika alabilmek için devam koşulu puanı , ünite sonlarındaki ara değerlendirme puanı ve kur sonunda gerçekleştirilecek olan sınavdan alacakları puanların ortalamasından toplam 60 puan ve üzeri almak gerekmektedir.

Değerlendirme aşağıdaki gibidir:

Derse katılım: 60 ders saati x 2 = 120 Puan

Ara değerlendirme her ünitede on soru olacak. 1 puandan değerlendirilecek.

8 ünite x 10  = 80 Puan

Final değerlendirmesi 50 soru x 2 = 100  Puan

Toplamı üçe bölündüğünde 60 puan ve üzerinde alanlar başarılı olacaklar.

Ayrıca başarılı öğrenciler arzu ederlerse 50 £ karşılığında uluslararası düzeyde tanınırlığa sahip “Pearson Assured Certificate ” almaya hak kazanırlar.

• Eğitime başlamak için İngilizce dil yeterliliği B1 olması gerekiyor.
  • Eğitime başlamadan önce seviye belirleme sınavı olacaktır.
  • Tüm tıp fakültesi öğrencileri ve doktorlar bu eğitime başvurabilir.
  • İş tecrübesi kriterimiz yoktur.

KENNETH M.FINE

Kenneth has been teaching English professionally in Istanbul, Turkey since 2004.  While well-experienced in training all ages and levels, Kenneth has predominantly been appointed as a full-time lecturer on university academic faculty.  Additionally, he spends his summers teaching Business English at one of America’s most prestigious Ivy League institutions, the University of Pennsylvania.  During his 18 years in Turkey, Kenneth has privately taught medical English to many doctors and healthcare professionals, as well as business English to countless businesspeople. Some of his noteworthy students are the owners of such companies as GittiGidiyor, BiTaksi, Getir, and Tırsan.

Born and raised in the USA, Kenneth served as the General Manager of a geriatric home healthcare company for seven years prior to moving to Turkey. His educational background includes a BA in Sociology, a Master’s degree in International Relations with a focus on Turkish foreign policy, and numerous ESL certifications, such as TEFL, TEGL, and TESOL.

• 3 Aralık 2022 – 18 Ocak 2023
  • Çarşamba  20:00 -  23:00
  • Cumartesi 10:00 - 13:00
  • Pazar 10:00 - 13:00