Hemşireler için Highway Programı- Sağlık Akademisi

• Cumartesi 10:00 - 13:00

• Pazar 10:00 - 13:00

5.700.-TL (Kdv dahil)

800.-TL Kitap (Unihouse'dan temin edilecektir)

Eğitim Kontenjanı

Sınırlıdır

Online-interaktif

• Hemşirelerin ve hemşirelik bölümü öğrencilerinin kariyer zorluklarını aşmaları ve bir sağlık profesyoneli olarak fark yaratmak için gerekli olan yetkinliklerle donatacak akredite kariyer ve dil hazırlığı programıdır.
  • Gerçek ihtiyaçların ve sorunlu noktaların belirlenmesinden başlayarak öğrencilerle, öğrenenler için hazırlanmış ve Türkiye’deki modern günlük yaşamla doğrudan kültürel ilişki içinde, işle ilgili çeşitli ortamlar için tasarlanmıştır.
  • Sağlık için HIGHWAY programı sağlık çalışanlarının Türkiye’deki modern günlük yaşamla doğrudan ilgili olarak çalışma hayatlarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.
  • Ders kitapları, benzer yayınlardan farklı olarak, insan kaynakları, eğitim psikolojisi, dil öğretimi ve yerel kültür alanlarındaki uzmanlar, tarafından yazıldı ve tasarlandı.
  • Aktif ve empatik dinleyicilik yoluyla hasta ve yakınları arasında uyum yaratmayı, tedavi boyunca hasta odaklı bir yaklaşım göstermeyi, farklı çalıma ortamlarında etkili iletişim kurmayı, kültürlerarası farklılıklar içinde anlayış ve uygulamalar geliştirmeyi, özel durumlarda etkili iletişim kurmayı, multidisipliner takım çalışmasına yatkın olmayı, hastalar dahil tüm ekip üyelerinin rol ve sorumluluklarını desteklemeyi, hasta ilişkilerinde güvenilir bir hizmet sunmayı, etik ve yasal sağlık hizmetleri çerçevesinde görevleri tamamlamayı, sorunları çözme ve etkili karar verebilmeyi hedeflemektedir.

Ünite 1: Profesyonel ve yakın  ilişkiler geliştirmek

Ünite 2: Hasta odaklı yaklaşım

Ünite 3: Kültürlerarası duyarlılık göstermek

Ünite 4: Zorlu mesleki koşulların üstesinden gelmek

Ünite 5: Ekip çalışması ve İş birliği

Ünite 6: Hemşirelikte Etik

Ünite 7: Eleştirel düşünme ve karar verme

Ünite 8: Hemşirelerde psikolojik dayanıklılık

Online Eğitim - Canlı

Kitap 90 sayfadır.

Verilen link üzerinden temin edilmelidir.

E-devlet onaylı Sertifika alabilmek için devam koşulu puanı , ünite sonlarındaki ara değerlendirme puanı ve kur sonunda gerçekleştirilecek olan sınavdan alacakları puanların ortalamasından toplam 60 puan ve üzeri almak gerekmektedir.

Değerlendirme aşağıdaki gibidir:

Derse katılım: 60 ders saati x 2 = 120 Puan

Ara değerlendirme her ünitede on soru olacak. 1 puandan değerlendirilecek.

8 ünite x 10  = 80 Puan

Final değerlendirmesi 50 soru x 2 = 100  Puan

Toplamı üçe bölündüğünde 60 puan ve üzerinde alanlar başarılı olacaklar.

Ayrıca başarılı öğrenciler arzu ederlerse 50 £ karşılığında uluslararası düzeyde tanınırlığa sahip “Pearson Assured Certificate ” almaya hak kazanırlar.

• Eğitime başlamak için ingilizce dil yeterliliği A2+ olması gerekiyor.
  • Eğitime başlamadan önce seviye belirleme sınavı olacaktır.
  • Tüm hemşirelik fakültesi öğrencileri ve hemşireler bu eğitime başvurabilir.
  • İş tecrübesi kriterimiz yoktur.

PATRICIA CEVIK

Senior certified English language trainer with excessive teaching experience in Turkey. Patricia holds university degrees in Healthcare and English General Studies from multiple universities in California, USA. She has lived in Turkey for more than 16 years and has held leadership positions in the EFL field with schools and training institutions across the country. Patricia has helped thousands of trainees including those from the healthcare sector, advance in their careers through her CLIL-based lessons and methodologies.

• 3 Aralık 2022 – 18 Ocak 2023

• Çarşamba 20:00 -  23:00

• Cumartesi 10:00 - 13:00

• Pazar 10:00 - 13:00