İyi Üretim Uygulamaları Felsefesi ve Kurumsal Yol Haritası Eğitimi – SEM Sağlık Akademisi

22 Ekim 2022

1.000.-TL

İSÜ öğrenci ve mensuplarına %25 indirim

MLP Care Personellerine %20 indirim

Zeytinburnu Belediyesi Personellerine % 20 indirim

Eyüpsultan Belediyesi Personellerine % 20 indirim

OHSAD üyelerine %20 indirim

*** Söz konusu indirimden faydalanabilmek için istenilen bilgi ve belgelerin tam ve eksiksiz olarak ibraz edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde kayıt işlemleriniz tamamlanmayacaktır.

Kayıt İşlemleri

İyzico ile 5 Taksit İmkanı

Kayıt formunu eksiksiz doldurup aşağıda ödeme bilgileri bulunan hesap numarasına EFT, Havale ya da İyzico taksit ile ödemenizi gerçekleştirip dekontu PDF formatında yüklemeniz gerekmektedir.

Eğitim Kontenjanı

Sınırlıdır.

İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü

• Programın amacı ; GMP anlayışının Kurumsal olarak kozmetik firmalara yerleştirilmesi, üretim, kalite, ürün memnuniyeti, denetim ve ihracat süreçlerinde GMP yol haritasının çizilmesidir.
  • Girişimciler, Üreticiler, Ar-Ge çalışanları ve Eczacılar, Kimyagerler ve farklı meslek gruplarının aynı çatı altında Kurumsal ve global GMP anlayışına sahip olmasını sağlar. Farkındalık ve bakış açısının değişmesini sağlayarak, nitelikli, kaliteli, sürdürülebilir ve rekabetçi Kurumsal üretime destek vermek amaçlanmıştır.  Uluslararası mevzuat farklılıklarına daha kolay uyum sağlayarak firmaların rekabetçi ve uyum sağlama becerisi yüksek olmasına katkıda bulunulacaktır.

Modül 1  Kozmetik Üreticileri için GMP

• GMP Felsefesi
  • Kalite Yönetim Sisteminde GMP
  • Kalite Güvence ve GMP
  • İnsan Kaynakları ve Çalışanlar için GMP
  • Bina, Teknik Alt ve Tesis için GMP
  • Ekip Ekipman için GMP
  • Sanitasyon, Hijyen için GMP
  • GMP’de Dökümantasyon ve Arşiv
  • GMP’de Şikayet Kayıtları
  • GMP ve Piyasadan Ürün Geri Çekme
  • Fason Üretim için GMP
  • GMP Denetimlerine Hazırlık ve İç Denetimler

“Sertifika” alabilmek için %80 devam koşulunu sağlamak ve kur sonunda gerçekleştirilecek olan sınavdan 70 ve üzeri almak gerekmektedir. Devamlılık şartını sağlayarak sınavdan başarı elde edemeyen katılımcılara “Katılım Belgesi” verilecektir.

Firma sahibi ve/veya çalışanı olmak, eczacılık ve fen temelli bilimlerden lisans eğitimini almış olmak. Eczacılık 3.sınıf bitirmiş olmak...

Dr. Öğr.Üyesi Levent Alparslan

İlk, orta ve lise öğretimini Erzurum’da tamamladı. Ege Üniversitesi Eczacılık fakültesini bitirdi. Ege Üniversitesi İlaç Araştırma Geliştirme ve Farmakokinetik Uygulama Merkezi’nin (ARGEFAR) ilk Üniversite Sanayi İşbirliği Projesini yönetti. Bal Arılarında kullanılmak üzere Varroaya karşı Uçucu yağlardan oluşan jel geliştirdi. Eczacılık Fakültesi, Biyofarmasötik ve Farmakokinetik Bilim Dalında yüksek lisansını tamamladı. Doktorasını Farmasötik Teknolojide yaparken ARGEFAR’ın Biyoyararlanım – Biyoeşdeğerlik, Formülasyon ve Ürün Geliştirme çalışmalarında görev aldı. 2010 yılında Üniversiteden ayrılarak Tire Organize Sanayi Bölgesindeki Mertsel fabrikasının ürünlerini geliştirdi. Fabrikanın üretim hattını kurdu. Tübitak Projesi kapsamında Türkiye’nin ilk antibakteriyel bariyer kremini geliştirdi ve ruhsatını aldı. Sıcaklık dönüşümlü yanık jeli geliştirerek patent aldı. 2014 senesinde ELAA PHARM A.Ş. kurdu. Dr.UMAY markasını yaratarak İzmir’de franchise modeline uygun Bitkisel Kozmetik konseptini hayata geçirdi. 2016’de Şanlı İlaç Teknik Grup Müdürlüğünü yaptı. Üretim, Kalite Kontrol, ArGe, Kalite Güvence, Depo-Lojistik ve Ruhsatlandırma birimlerini yönetti. Satış ekiplerinde medikal eğitimler verdi. 2018 yılında Naturin Nutraceuticals fabrika müdürü olarak transfer oldu. İstanbul’da yeni kurulan Nova Nutrica firmasına yeni ürünlerinin hayata geçmesine mentorluk yaptı. Girişimci olarak 2014 yılından itibaren ELAA PHARM A.Ş. Yön. Kur. Başkanı ve Kurucusu olarak tıbbi cihaz, kozmetik, ilaç ve gıda takviyeleri konusunda sektöre katkıları devam etmektedir . Ulusal bir sivil toplum kuruluşu olan Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan yardımcılığı görevlerini yürüttü. Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası 1. ve 2. Kozmetik Kongresi'nin kongre başkanlıklarını icra etti.

Araştırma Alanları: Transdermal İlaç Taşıyıcı Sistemler, Farmasötik bakım, Doğal Ürün, İyi Üretim Uygulamaları, Hedeflendirilmiş Kontrollü ilaç Salım Sistemleri

22 Ekim 2022

1.000.-TL