Koronavirüsten, Ramazana Her Yönü ile Beslenme

Ücretsiz

Eğitim Kontenjanı

Koronavirüsten, Ramazana Her Yönü ile Beslenme

Bu eğitim, Covid 19’dan korunmak için beslenmede nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda katılımcıları bilgilendirmeyi ve Ramazan döneminde sağlıklı beslenme davranışlarının geliştirilmesini hedeflemektedir.

Koronavirüsten korunmada beslenmenin önemi

Ramazanda sağlıklı beslenme ilkeleri

Eğitim sonunda tüm katılımcılara “Katılım Belgesi” verilecektir.

Prof.Dr.Funda Elmacıoğlu

Hacettepe Üniversitesi, Sağlık Teknolojisi Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik bölümünden 1975 yılında Yüksek Lisans derecesiyle (MsC) mezun olan Funda Elmacıoğlu, aynı yıl farklı bir yüksek lisans programına kayıt olarak 1977 yılında ikinci master diplomasını Hacettepe Üniversitesi Sağlık Teknolojisi Enstitüsü Beslenme ve Gıda Bilimleri ABD da tamamlayarak, ilk kez İhsan Doğramacı Yüksek Başarı ve Teşvik Ödülünü alan kişi olmuştur. Doktorasını yine Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beslenme ve Gıda Bilimleri ana bilim dalında 1990 yılında tamamlayan Dr. Funda Elmacıoğlu, 2000 yılında ise Doçent ünvanını kazanarak, aynı yıl On Dokuz Mayıs Üniversitesi’nde önce Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu daha sonra ise Tıp Fakültesi bünyesinde yaklaşık 7 yıl Beslenme ve Diyetetik alanında görev yapmıştır. 2008 yılında Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümüne Profesör olarak atanan Dr. Elmacıoğlu, aynı yıl Marmara Üniversitesi’nde Beslenme ve Diyetetik bölümünü kurmuştur. Beslenme ve Diyetetik Bölüm başkanlığı, Sağlık Hizmetleri Yüksekokul Müdür muavinliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi Yönetim ve Fakülte kurul üyelikleri gibi pek çok idari görevde yer almıştır. Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu TDD (Türkiye Diyetisyenler Derneği), Türkiye Obezite Cerrahisi Diyetisyenliği, Türk Diyabet Cemiyeti, Ulusal Obezite Araştırma Derneği, Türkiye İş ve Meslek Kadınları Derneği gibi pek çok derneğin üyesi olup, TGF (Türkiye Güreş Federasyonu) Sağlık Kurul Başkanlığı ve Türkiye Gıda ve Beslenme Derneği Başkanlığını yürütmektedir. Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu 2017 yılı itibariyle, İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde profesör ve bölüm başkanı olarak akademik kadroda yer almaktadır.

Kontenjanımız dolmuştur.

Eğitimimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Bir sonraki eğitimin kayıt sürecinden haberdar olmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

İSÜSEM’in eğitimlerinden haberdar olmak için İSÜSEM'den tarafıma elektronik ileti ve SMS gönderilmesini onaylıyorum.

Başvurunuz alınmıştır.