Mutfaklarımızda Hazırlama ve Pişirme Hataları

Eğitim Süresi

1 saat

Eğitim Tarihi

20 Mayıs 2020 Çarşamba

17:00-18:00

Eğitim Ücreti

Ücretsiz

Mutfaklarımızda Hazırlama ve Pişirme Hataları

Bu eğitim, mutfakta sıklıkla yapılan hazırlama ve pişirme hatalarının besinler ve beslenmemiz üzerindeki potansiyel etkileri hakkında farkındalık oluşturmayı, doğru yöntemlerin öğrenilmesi ve pekiştirilmesini amaçlamaktadır.

  • Besin Hazırlama ve Pişirmenin Önemi
  • Besinlerin Hazırlanmasında Yapılan Hatalar ve Doğru Yöntemler
  • Besinlerin Pişirilmesinde Yapılan Hatalar ve Doğru Yöntemler
  • Soru - Cevap

Öğr. Gör. Elif EMİROĞLU

Öğr. Gör. Elif EMİROĞLU, Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden 2015 yılında şeref öğrencisi olarak mezun olmuştur. Aynı yıl Marmara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimine başlamış ve 2018 yılında Uzman Diyetisyen ünvanı almıştır. 2015-2017 yılları arasında Marmara Üniversitesi Gastroenteroloji Enstitüsü'nde Klinik Diyetisyen olarak; İBB İSMEK Hayatboyu Öğrenme Merkezi'nde ise Eğitici Diyetisyen olarak görev yapmıştır. 2017 yılı itibariyle İstinye Üniversitesi'nde çalışmakta olup, Marmara Üniversitesi'nde aynı alanda doktora eğitimine devam etmektedir.



Kontenjanımız dolmuştur.

Eğitimimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Bir sonraki eğitimin kayıt sürecinden haberdar olmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.


İSÜSEM’in eğitimlerinden haberdar olmak için İSÜSEM'den tarafıma elektronik ileti ve SMS gönderilmesini onaylıyorum.

Başvurunuz alınmıştır.