Referans Düzenleme Yazılımlarına Giriş ve Mendeley Kullanımı

Ücretsiz

Eğitim Kontenjanı

Referans Düzenleme Yazılımlarına Giriş ve Mendeley Kullanımı

Bu eğitimin amacı, katılımcıların orijinal makale, kitap bölümü, araştırma raporu gibi bilimsel yazılarında kullandıkları referansları otomatik olarak ekleyebilmelerini sağlayan yazılımlar hakkında bilgi sahibi olmalarını ve ücretsiz bir yazılım olan Mendeley referans düzenleme yazılımının kullanımını öğrenmelerini sağlamaktır.

• Referans nedir ve bilimsel yazılarda kullanımı neden gereklidir?
  • Referans düzenleme işlemi, yazılımlarla nasıl kolaylaşmaktadır?
  • Hangi referans düzenleme programları vardır?
  • İleri okuma ve yararlı kaynaklar
  • Mendeley referans düzenleme programının (Mendeley Desktop, Web importer ve citation plugin yazılımları aracılığıyla) kullanımı

Eğitim sonunda tüm katılımcılara “Katılım Belgesi” verilecektir.

Dr.Öğr.Üyesi Öykü Gönül Geyik

Öykü Gönül Geyik, Ege Üniversitesi Biyokimya Bölümü’ndeki lisans eğitiminden 2011 yılında mezun olmuştur. Ardından Ege Üniversitesi, Tıbbi Biyokimya AD’de yüksek lisansını tamamlayan öğretim üyemiz, 2020 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, Tıbbi Biyoloji ve Genetik AD’de doktorasını tamamlamıştır. Öykü Gönül Geyik, doktora tez çalışmalarının bir bölümünü 12 ay boyunca National Cancer Institute (NIH, ABD) kurumlarında gerçekleştirmiştir.

Kontenjanımız dolmuştur.

Eğitimimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Bir sonraki eğitimin kayıt sürecinden haberdar olmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

İSÜSEM’in eğitimlerinden haberdar olmak için İSÜSEM'den tarafıma elektronik ileti ve SMS gönderilmesini onaylıyorum.

Başvurunuz alınmıştır.