Tıbbi Görüntüleme Tekniklerinde Kardiyak MRG ve Koroner BT Anjio Çekim Teknikleri

240 TL KDV Dahil

Bu programın amacı Tıbbi Görüntülemede ileri görüntüleme tekniği olan Kardiyak MRG ve Koroner Arter BT Anjiografi görüntüleme tekniklerinin pratik, doğru ve güvenli kullanımı hakkında teorik ve pratik beceriler elde etmektir. Her iki radyolojik görüntüleme tekniği kullanılarak eğitim verilecektir. Bu eğitim sonrasında katılımcılar her iki görüntüleme tekniği hakkında hastanın randevu aşamasından raporun hastaya ulaşmasına kadarki tüm aşamaları öğrenmiş olacaktır.

Önlisans Tıbbi Görüntüleme Teknikleri öğrencileri ve mezunları

• MR ve BT de güvenlik
  • Kardiyak görüntülemede kesitsel anatomi
  • İleri BT Görüntüleme (Koroner BT Anjiografi, Kalsiyum Skorlama) Teknikleri
  • İleri MR Uygulamalarından Kardiyak MR Görüntüleme Teknikleri
  • Radyoloji Uzmanının alınan görüntülerdeki değerlendirmesi

%80 devam koşulunu sağlayan katılımcılara "Katılım Belgesi" verilecektir.

Hüseyin Arıkan - Liv Hospital Ulus, Tıbbi Görüntüleme Sorumlu Teknikeri

İstanbul Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoloji Önlisans Bölümü’nün ardından, İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü ile lisans eğitimini tamamlamıştır.  Alman Hastanesi Radyoloji Sorumlusu Test Tanı Merkezi (EBT Teknikeri), İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyodiasnostik Ana Bilim Dalı (MRG teknikeri ve Hizmetiçi Eğitim Koordinatörü), Yeniyüzyıl Üniversitesi TGT bölümünde Eğitmen  olarak çalışmıştır. 2013 yılından bu yana Liv Hospital Ulus’ta Radyoloji Sorumlu Teknikeri olarak çalışmaktadır. Tıbbi Görüntüleme Derneği Bilim Kurulu Sekreterliği – 2017 (devam), 2 adet poster ödülü, kongre, seminer ve çeşitli üniversitelerdeki konferanslarda toplam 14 bilimsel konuşma ve 8 oturum başkanlığı ve bir adet bilimsel makalesi bulunmaktadır. Sn. Arıkan evli ve bir çocuk sahibidir.

Eğitim:

- İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimi (Lisans) Bölümü – 2020 Mezun

- Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü  - 2012 – Devam

- İstanbul Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoloji Bölümü – 1998 Mezun

İş Tecrübesi

- Alman Hastanesi Radyoloji Sorumlusu - 1997-2013 (16 yıl)

- Test Tanı Merkezi (EBT Teknikeri) - 2000-2005 (5 yıl)

- İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyodiasnostik Ana Bilim Dalı (MRG teknikeri ve Hizmetiçi eğitim koordinatörü) - 2005-2012 (7 yıl)

- Yeniyüzyıl Üniversitesi TGT bölümünde Eğitmen - 2010-2012

- Liv Hospital Ulus Radyoloji Sorumlusu – 2013-Devam