Uygulamalı İş Zekası ve Veri Analitiği Eğitimi- Liderlik ve Yönetim Akademisi

10 Saat  (2 Gün)

22 Ocak 2022 (10:00/15:00)

23 Ocak 2022 (10:00/15:00)

2.300 TL

OHSAD üyelerine %20 indirim

*** Söz konusu indirimden faydalanabilmek için istenilen bilgi ve belgelerin tam ve eksiksiz olarak ibraz edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde kayıt işlemleriniz tamamlanmayacaktır.

2300₺ (KDV Dahil)

Uygulamalı İş Zekası ve Veri Analitiği Eğitimi – Liderlik ve Yönetim Akademisi

Teknik önbilgiye gerek olmadan, İş zekası, veri analitiği ve algoritmaları kullanarak veriden anlam çıkarma yetkinliği için bu programı incelemeniz önerilir. Türkiye’deki ilk 500 şirketin %73’ünün aldığı bu programa katılarak siz de şirket veya bireysel dijital yetkinlik setinizi güncelleyebilirsiniz.

Neler edinirim: Veri farkındalığı ve okuryazarlığı, Uygulamalı olarak İş zekası yetkinliği, Her departman için Algoritma kullanma ve veriden öngörü elde edecek bir yetkinlik seti kazanımı.

Kayıt Ol / Ödeme Yap

Veri analitiği, iş zekası, veri görselleştirme konusunda dijital yetkinlik kazanmak ve raporlama konusunda kendini geliştirmek isteyen çalışanlar, yöneticiler, raporlama ekipleri ve veri ile çalışan tüm departman çalışanları katılabilir.

Strateji, Raporlama ve Veri

• Strateji ve Raporlama İlişkisi
  • Veri Görselleştirme Yöntemleri
  • Farklı Departman Veri Görselleştirme ve Raporlama örnekleri
  • Data-Information Yolculuğu
  • Büyük veri ve raporlama
  • Bilgi Sistemleri ve İş Zekası İlişkisi

Dashboard – İş Zekası Çözümleri

• Dashboard Tasarım ve Tablolar
  • İş Zekası Kavramları ve Uygulamala Örnekleri
  • Temek SQL Sorgulama
  • Infografik Kullanımı
  • Dimension ve Fact
  • Slicing Dicing
  • Tableu ve Qlicksense Uygulamaları ( Finans, Satış ve İK Raporlamaları)

Veri Analitiği ve İş Hayatında Kullanımı

• Temel İstatistiki Kavramlar
  • İş Hayatında istatistiki analizlerin kullanılması
  • Korelasyon, Histogram,
  • Boxplot, Outlier Belirleme
  • Dağılımlar ve Testler
  • Kategorik Değişkenler
  • Dimension/Fact ve Veri Analitiği
  • Tanımlayıcı Analitik ve Açıklayıcı Analitikler
  • Tahmin Edici analitik örnekleri
  • Optimize edici analitik çalışmaları
  • İş  Hayatında uygulanabilir veri çözümleri sunmak
  • İş Zekası engelleri
  • Doğru Business Analytics sorusu sorabilmek?
  • Veri Kalitesi
  • Üst Yönetim Raporlamasında Tanımlayıcı ve Tahminleyici Analitik Kullanımı

Uygulamalar ve Vakalar

• Vaka1 : Dashboard çalışma ve Uygulama
  • Vaka2 : İş Zekası Vaka Çalışması
  • Vaka 3: Veri Analitiği Karar Ağacı Uygulaması
  • Vaka 4: R’da İstatistiki Veri Görselleştirme Örnek Çalışması

“Sertifika” alabilmek için %80 devam koşulunu sağlamak ve kur sonunda gerçekleştirilecek olan online sınavdan 70 ve üzeri almak gerekmektedir.

Devamlılık şartını sağlayarak sınavdan başarı elde edemeyen katılımcılara “Katılım Belgesi” verilecektir.

Eğitim Ücreti:2.300 TL

İyzico ile 5 Taksit İmkanı

Kayıt formunu eksiksiz doldurup aşağıda ödeme bilgileri bulunan hesap numarasına EFT, Havale ya da İyzico taksit ile ödemenizi gerçekleştirip dekontu PDF formatında yüklemeniz gerekmektedir.

ÖDEME BİLGİLERİ

Emre Tuna Aydın

İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret ve İşletme Bölümlerini 2008 yılında bitirdi. Galatasaray Üniversitesinde MIS (Yönetim Bilişim Sistemleri) Eğitimi aldı. Okul döneminde lojistik alanında kısa süreli çalıştı. Daha sonra Marmara Üniversitesi Uluslararası İşletmecilik Bölümü’nde yüksek lisansa devam etti.

Kariyerine 2006 yılında Eczacıbaşı’nda sırasıyla Satış, Pazarlama ve İnsan Kaynaklarında görev yaparak başladı. Daha sonra çeşitli projelerde görev alarak en son insan kaynaklarında çalıştı. Ardından Doğan Yayın Holding – Seat Pagine Gialle ortaklığında kurulan Joint – Venture yapıdaki şirketin tüm İK süreçlerinin kurulmasında 2 yıl kadar görev aldı.

Kariyerine 2010 – 2016 yılları arasında perakende sektöründe A.S. Watson'da, İK Bilgi Sistemleri ve Raporlama müdürü olarak devam etti.

2016 – 2019 yılları arasında Sabancı Holding İK Grup Başkanlığı’nda tüm topluluk Ücret ve HR IT projelerinin yönetiminde görev aldı. İnsan Kaynaklarında Analitik, İş Zekası, Finansal raporlama, Ücretlendirme, KPI’lar ve Veri görselleştirme uzmanlık ve ilgi alanlarıdır.

2013 yılından beri İK alanında 250'den fazla yerli ve çok uluslu firmaya, Uygulamalı İK Analitiği, İK'da İş Zekası, İK'da Bütçe Yönetimi, İleri Seviye Excel ve Raporlama teknikleri, Ücret Yönetimi, Yetenek Yönetimi gibi farklı eğitim ve danışmanlıklar vermekte olup en son noktada profesyonel hayatına ve danışmanlığa devam etmektedir. HrAnalitik.com sitesi ve Bnc Insight şirketi kurucusu olan Emre Tuna Aydın ulusal ve uluslararası bir çok İK Analitik konferansı ve eğitimine katılım sağlamakta; Sabancı Üniversitesi ve diğer üniversitelerde, zirvelerde eğitmen ve konuşmacı olarak yer almaktadır.

10 Saat  (2 Gün)

22 Ocak 2022 (10:00/15:00)

23 Ocak 2022 (10:00/15:00)

2.300 TL