Yoğun Bakım Hemşireliği Resertifikasyon (Yenileme) Sınavı (Sağlık Bakanlığı Onaylı)

Kayıt İşlemleri

Program Sorumluları:

Emine TÜRKMEN
Telefon: 0533 719 9370
e-Posta: emine.turkmen@istinye.edu.tr

Telefon: 0850 283 6131
e-Posta: isusem@istinye.edu.tr

Not: Belgelerinizi lütfen her iki e-Posta adresine gönderiniz.

Başvuru sırasında aşağıda listelenmiş belgelerin eksiksiz olarak teslim edilmesi gereklidir. Belgelerinizi aşağıda belirtilen e-posta adreslerine  göndermeniz rica olunur (Resertifikasyon sınav başvurusu yaparken sertifikanın fotokopisini, sınava gelirken aslını getirmeniz gerekir). Eksik belgesi olan adayların başvurusu kabul edilmez.

Adaylar başvurularının Sağlık Bakanlığı tarafından onayı açıklandıktan sonra sınava girme hakkı kazanırlar.

Bu sınava, Yoğun Bakım Hemşireliği Kursu’nu başarı ile tamamlamış ve Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikası Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış olan, ancak sertifikasının süresi dolmuş veya dolmak üzere olan hemşireler katılabilir

1- Resertifikasyon Başvuru Formu  (Form için tıklayın)
2- Sertifika fotokopisi (Sınava gelirken aslı getirilmelidir)
3-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslı gibidir onaylı)

Not: Resertifikasyon Başvuru Formu'nın ıslak imzalı olması ve eğitim merkezine diğer başvuru evrakları ile birlikte iletilmesi gerekir.

Adres:

İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü, Maltepe Mah., Teyyareci Sami Sk., No.3 Zeytinburnu, İstanbul, 34010
Sağlık Bilimleri Fakültesi, Emine TÜRKMEN

İstinye Üniversitesi Vadi H Yerleşkesi, Ayazağa Mah. Azerbaycan Cad., 34396 Sarıyer/İstanbul
Rektörlük

13 Haziran 2024, Saat: 10:00
İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü

Bilgi Formu

Kayıt İşlemleri

Program Sorumluları:

Emine TÜRKMEN
Telefon: 0533 719 9370
e-Posta: emine.turkmen@istinye.edu.tr

Telefon: 0850 283 6131
e-Posta: isusem@istinye.edu.tr

Not: Belgelerinizi lütfen her iki e-Posta adresine gönderiniz.

Eğitim Yeri