Ceylan ADIGÜZEL - İSÜSEM Müdürü
Ceylan ADIGÜZEL
İSÜSEM Müdürü

Gerek bilginin gerekse bilgi kaynağının her geçen gün değiştiği, bu değişim karşısında gelişimin ve çağın gerekliliklerine adapte olmanın zorunluluk arz ettiği günümüzde; büyümek ve fark yaratmak için en önemli araç öğrenmek ve deneyimlemektir.

Bu amaçla kurulan İstinye Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İSÜSEM), 25 yıllık MLP Care grubunun bilgi ve birikimini de arkasına alan İstinye Üniversitesi’nin eğitim kalitesi ve güçlü akademik kadrosu ile, bireysel ve kurumsal ihtiyaçları analiz ederek bu doğrultuda eğitim programları düzenlemektedir.

İSÜSEM, yaşam boyu öğrenme vizyonunu temel alarak katılımcılarına hem mesleki hem bireysel anlamda kendilerini geliştirmelerine imkan sağlayacak eğitimleri sunmaktadır.

Sağlık sektöründen pazarlamaya, teknolojiden yabancı dile kadar birçok farklı alanı kapsayan eğitimler ile katılımcıların konu hakkında yeterli donanıma sahip olmaları ve sertifikalandırılmaları sağlanır. İSÜSEM Eğitim Programlarının temel niteliği bilginin güncel olmasıdır. Bilginin çok çabuk eskidiği günümüzde, İSÜSEM katılımcılara en güncel eğitim içeriğini sunar ve bunu alanında uzman eğitmen kadrosu ile destekler.

İSÜSEM; alanında fark yaratmak, becerilerini en üst noktaya taşımak, ulusal ve uluslararası düzeyde rekabet etmek isteyen katılımcılara fayda sağlamak amacıyla eğitimler düzenlemektedir.