İSÜSEM (İstinye Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi) ve TUSİD (Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane, Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği) iş birliğiyle Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimize özel düzenlenen Endüstriyel Mutfak Tasarımları Sertifika Programı tamamlandı.
6 hafta süren eğitim programında sektörün duayen isimleri tecrübelerini öğrencilerimizle ile paylaştı. Endüstriyel mutfak tasarımı konusunun tüm yönleriyle el alındığı derslerde, proje bazlı incelemeler gerçekleştirildi. Sertifika programımızın Gastronomi Dergisinde yer alan haberini okumak için tıklayınız.
Program boyunca görüş ve deneyimlerini İstinyelilerle paylaşan misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz:
Burçin Akkan – TUSID Eğitim ve Proje Yöneticisi
Onur Çakır – HALTON Ülke Müdürü
Güçlü Kaplangı – TUSİD Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane, Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı
Zeki Açıköz – TAFED Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı
Ceren Somer Çil – SMR Endüstriyel Mutfak Kurucu Ortağı
Yılmaz Keleş – TUSİD İletişim Yöneticisi
Mehmet Güneli – GASTRONOMİ Dergisi Genel Yayın Yönetmeni
Aliye Gümüş – GASTRONOMİ Dergisi Yazı işleri