Misafir Hizmetleri Süreçleri Programı Sertifika Töreni

İstinye Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından 27 Eylül – 4 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenen Misafir Hizmetleri Yönetimi ve Uluslararası Misafir Hizmetleri Süreçleri Sertifika Programı; Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti, İSÜSEM Müdürü Ceylan Adıgüzel, İstinye Üniversitesi İİSBF Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı ve Program Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gülhan Kalmuk,  Liv Hospital İnsan Kaynakları Grup Müdürü Esra Aksoydan ve Liv Hospital Grup İnsan Kaynakları Sorumlusu Sevtap Deregözü’nün katılımıyla Liv Hospital Vadistanbul’da gerçekleşen törenle tamamlandı.

Uluslararası Misafir Hizmetleri alanında sağlık hizmeti almak isteyen ve yurtdışından gelen hastaların doğru sağlık hizmetini almasını sağlamak için yetkin birer uluslararası misafir hizmetleri yetkilisi yetiştirebilmeyi amaçlayan program; misafirin (hastanın) sağlık kurumuna girişinden taburcu oluşuna kadar geçen tüm sürece kılavuzluk edebilme yetkinliği kazandırıyor. Eğitim programının sonunda yer alan sınav ve Liv Hospital İnsan Kaynakları birimi tarafınca gerçekleştirilen mülakat sonucu başarılı bulunan katılımcılara, Liv Hospital bünyesinde “Uluslararası Misafir Hizmetleri Yetkilisi” pozisyonu için iş teklif ediliyor.

Türkiye’nin önde Hastanelerinden Liv Hospital’da çalışma fırsatı sunan programın ikincisi için kayıtlar başladı. Sertifika programıyla ilgilenen adaylar, isusem@istinye.edu.tr adresine e-mail göndererek veya çağrı merkezinden (0850 283 60 00) detaylı bilgi alabilir. Katılımcıların eğitim kalitesinden ve organizasyondan memnun kaldıklarını belirttikleri programa en az bir yabancı dili olan herkes katılabiliyor.

.