Klinik Eğitim Hemşireliği Programı Tamamlandı

Klinik eğitimci adayı olan sağlık profesyonellerine, klinik ortamlarda öğrencileri ve katılımcıları destekleme konusunda yetkinliklerini geliştirmeyi, beceri ve bilgi kazandırmayı amaçlayan bir program olan “Klinik Eğitim Hemşireliği Programı” 20 Şubat’ta tamamlandı.

3 gün süren teorik eğitimin ardından katılımcılar, 2 günlük uygulama eğitimine İstinye Üniversitesi Bahçeşehir Liv Hospital, İstinye Üniversitesi Gaziosmanpaşa Medical Park Hastanesi ve Ulus Liv Hospital’da katıldılar.

Başarılı olan katılımcılara belgelerini, MLP Care Hemşirelik Hizmetleri Direktör Yrd. Emel Gümüş, İSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Refika Genç, İSÜ İngilizce Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zehra Aydın, Uzm. Hemş. Nuray Çakmak, MLP Care Gelişim Akademisi İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü ve İSÜSEM Müdürü Ceylan Adıgüzel takdim etti.