Libya’lı Mühendisler PLC Sertifikalarını Aldı

İstinye Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İSÜSEM) tarafından düzenlenen “Programmable Logic Controller (PLC)” Sertifika Programı tamamlandı. Mantık Devreleri Tasarımı, Mikrodenetleyiciler, PLC Programlama modüllerinin yer aldığı program 480 saat olarak 8 ay sürdü. Teorik eğitimle birlikte, kişiye özel PLC eğitim setleri ve Arduino eğitim setleri ile uygulamalı olarak gerçekleşen eğitim programının %80’ine devam eden ve sınavlarda en az %70 başarı gösteren öğrenciler sertifika almaya hak kazandılar.

Katılımcılara sertifikalarını, İstinye Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. üyesi Hasan Onur Keleş, İSÜSEM Müdürü Ceylan Adıgüzel, PLC Sertifika Programı Eğitmenleri Dr. Cahit Karakuş ve Sedat Atalay takdim etti.