MLP Care Kalite ve Risk Yönetimi Ekibine Hastanelerde Günlük Yönetim ve Kalite İyileştirme Teknikleri (Daily Management) Eğitimi ve Farkındalık ve Liderlik Eğitimi gerçekleştirildi

MLP Care Kalite ve Risk Yönetimi grubu tarafından düzenlenen Kalite ve İş Sağlığı Güvenliği Çalıştayı’nın 2.ve 3.gününde İSÜSEM tarafından hazırlanan Hastanelerde Günlük Yönetim ve Kalite İyileştirme Teknikleri (Daily Management) Eğitimi ve Farkındalık ve Liderlik Eğitimi gerçekleştirildi.
13-14 Şubat’ta İstinye Üniversitesi Güney Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kalite ve İş Sağlığı Güvenliği Çalıştayında İstinye Üniversitesi İktisadi ve İdari Sosyal Bilimler Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Utaş Hastanelerde Günlük Yönetim ve Kalite İyileştirme Teknikleri (Daily Management) Eğitimini, İSÜSEM Eğitmeni Ümran Tunçbilek Çelebi ise İletişim ve Farkındalık eğitimi verdi.
Program sonunda katılımcılara belgeleri MLP Care Kalite ve Risk Yönetim Direktör Yardımcısı Nihal Ünlütürk tarafından verildi.