Sağlık Bakanlığı Onaylı 5.Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı Mezunları Katılım Belgelerini Aldı

İSÜSEM (İstinye Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi) tarafından MLP Care iş birliğiyle düzenlenen Sağlık Bakanlığı Onaylı Yoğun Bakım Hemşireliği 5.Dönem Sertifika Programı 26 Aralık 2019 Perşembe Günü İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü’nde gerçekleşti.

15 iş günü teorik eğitimi İstinye Üniversitesi’nde, 15 iş günü uygulama eğitimlerini Bahçelievler Medical Park ve Göztepe Medical Park Hastanelerinde başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım belgelerini MLP Care yöneticileri ve program sorumluları taktim etti.

Program kapanışına MLP Care Hemşirelik Hizmetleri Direktör Yardımcısı Emel Gümüş, Program Sorumluları İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Sennur Kula Şahin ve Bahçelievler Medical Park Eğitim Gelişim Uzm. Hemşiresi Ayşegül Bayram ile Göztepe Medical Park Hasta Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Çakmak, Program Eğitmenlerinden Bahçelievler Medical Park Uzman Hemşire Eda Müsellim katıldı.