Yoğun Bakım Hemşireleri Sertifikalarını Aldı

İSÜSEM (İstinye Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi) tarafından MLPCare iş birliğiyle düzenlenen Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı, 3 Kasım 2018 Cumartesi günü İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü’nde gerçekleşti.
İSÜSEM Müdürü Ceylan ADIGÜZEL’in yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan programda, Program Koordinatörleri; MLPCare Hemşirelik Hizmetleri Direktör Yardımcısı Emel GÜMÜŞ, İstinye Üniversitesi SBF Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sennur KULA ŞAHİN, Bahçelievler Medical Park Eğitim Gelişim Uzm. Hemşiresi Ayşegül BAYRAM ve Program birincisi İSÜ liv Hastanesi Yoğun Bakım Hemşiresi Özcan ÇELİK’e teşekkür belgesi takdim edildi. Yoğun ve başarılı bir sertifika programı geçirdiklerini belirten Emel GÜMÜŞ, tüm katılımcılara emekleri için teşekkür etti.