Yoğun Bakım Hemşireliği 3.Dönem Mezunları Sertifikalarını Aldı

İSÜSEM (İstinye Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi) tarafından MLPCare iş birliğiyle düzenlenen Yoğun Bakım Hemşireliği 3. Dönem Sertifika Programı, 1 Şubat 2019 Cuma günü İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü’nde gerçekleşti.

120 saati teorik, 120 saati uygulama eğitimi olmak üzere, toplam 240 saatlik yoğun bir eğitimi başarı ile tamamlayan 22 katılımcı Sağlık Bakanlığı Onaylı Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikası‘nı almaya hak kazandı.

Sertifika törenine MLP Care Hemşirelik Hizmetleri Direktör Yardımcısı Emel GÜMÜŞ, Program Sorumluları İstinye Üniversitesi SBF Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sennur KULA ŞAHİN ve Bahçelievler Medical Park Eğitim Gelişim Uzm. Hemşiresi Ayşegül BAYRAM ile  İstinye Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Ceylan Adıgüzel, MLP Care İnsan Kaynakları Eğitim Operasyonları Müdür Yardımcısı Yasemin Yeşilyurt katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Emel Gümüş, “Bu kursun mesleki yaşamlarında önemli katkılar sağlayacağı inancıyla sertifika almaya hak kazanan tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.