R ile Veri Analizi ve Görselleştirme Eğitimi Sertifika Töreni düzenlendi

R ile Veri Analizi ve Görselleştirme Eğitimi 3 Eylül – 3 Ekim 2019 tarihleri arasında İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Program sonunda düzenlenen sertifika töreninin açılışını İSÜSEM Müdürü Ceylan Adıgüzel yaptı. Programa devam ederek, uygulamayı başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikalarını İstinye Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Şafak Ural ve Program Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Kiraz takdim etti.

İstatistik, R Programlama Dili, R ile Uygulamalı Analizler ve Yorumlamaları, Yeni R Kodu Yazma ve Otomatik Sistemler Geliştirme, R ile Raporlama ve Görselleştirme modüllerinin yer aldığı teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen program hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.